Jaluzele verticale din Clasa Ultimate

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzele Verticale Gama Ultimate

 

Jaluzelele verticale din clasa Ultimate reprezintă un produs futurist, inovator, calitativ, care este menit să surprindă într-un mod cât mai plăcut pe oricine alege să le utilizeze. Ele au fost special concepute pentru persoanele care doresc să aducă un plus de valoare, intimitate și modernism încăperii în care își desfășoară activitatea.

Indiferent că vorbim de dormitor, living room, bucătărie, camera copiilor, ori de un spațiu social, comercial sau de birou, jaluzelele verticale își vor găsi necesitatea și se vor adapta într-un stil cât mai manierat oricărui tip de cameră, oricărui tip de fereastră, dar, mai ales, acestea se vor plia pe gustul și standardele până și a celei mai pretențioase persoane.

Din punct de vedere calitativ, jaluzelele verticale din clasa Ultimate au fost cele mai apreciate de către clienții noștri, întrucât majoritatea celor care au achiziționat produsul ne-au transmis faptul că se declară foarte mulțumiți de fiabilitatea acestora, indiferent că ne referim la materialul de confecționare, la sistemul de prindere sau la mecanismul de fixare.

Descrierea desăvârșită a produselor noastre realizate la comandă, vine în primul rând din faptul că materialele alese de noi sunt importate de la cele mai prestigioase companii din Europa, din țări precum Germania, Spania, Olanda (dar nu numai) și se continuă cu modul în care tehnologia de ultimă generație de care dispunem ne ajută la secționarea fină, perfectă a fiecărei lamele, cât și a fiecărui articol din componența produsului ales.

Sistemul de acționare fost gândit și conceput astfel încât să fie cât mai practic, ingenios și ușor de utilizat de către fiecare membru al familiei, de la bunici, până la cei mici. Acesta este compus dintr-o șină suspendată de dimensiuni reduse, ce se fixează pe peretele tavanului dumneavoastră (creată într-un mod simplificat, astfel încât să nu estompeze din estetism, ba din contră, să devină un detaliu de bun gust, să aducă un element deosebit de design spațiului interior), aplicatoarele (menite să susțină lamelele în șina și să le fixeze cât mai ferm), iar nu în ultimul rand, lănțișorul și șnurul conectate la șina, prin intermediul cărora jaluzelele devin mobile.

Puteți alege acționarea electrică, pe bază de telecomandă, astfel beneficiind de control de la distanța și de un confort vizual nemaintalnit. Impresionați-vă oaspeții cu acest sistem electronic de reglare a luminozității din incinta încăperii în care se află, deja consacrat în țările dezvoltate.

Din punct de vedere al varietății produselor, jaluzelele verticale sunt oferite într-o gamă diversă de modele (de la cele simple/ clasice, până la cele ondulate), o paletă largă de culori, ce permit adaptarea acestora în orice tip de interior, indiferent că vorbim de locuință sau de un spațiu de birou. Totodată, puteți alege și dimensiunea grosimii lamelelor, în funcție de intensitatea luminii care bate în încăpere sau în funcție de atmosfera intimă pe care o preferați.

În ceea ce privește confecționarea jaluzelelor, aceasta gamă vă oferă unul dintre cele mai calitative materiale PVC, textile și non textile din Europa, compania noastră fiind colaborator direct al unor parteneri de tradiție din Germania, Olanda dar și Spania.

Materialele PVC selectate pentru jaluzelele verticale beneficiază de o durată de viață extinsă (de până la 10 ani), nu necesită spălare și nu își pierde culoarea în timp. Întreținerea acestuia este rapidă și facilă, având nevoie doar de o simplă aspirare, eventual o ștergere cu o lavetă umedă.

Studiile recente de piață, au demonstrat faptul că în ultima perioadă tot mai multe persoane aleg să înlocuiască clasicele perdele și/ sau draperii cu jaluzelele verticale de interior. Dar oare, de ce fac asta? Ce aduc în plus jaluzelele? Ei bine, răspunsul este foarte simplu. Jaluzelele verticale, pe lângă faptul că aduc plus valoare aspectului interior al locuinței tale și se adaptează celorlalte elemente de decor, beneficiază de o ușurință în ajustare; doar le rotești și instant primești strict cantitatea de lumină pe care ți-o dorești pentru activitatea de la birou, dar și pentru relaxarea de acasă.

Îngrijirea acestor produse este mult mai facilă pentru că față de clasicele perdele și draperii nu acumulează mirosuri neplăcute, acarieni sau insecte, nu necesită spălare în mașini costisitoare și la nevoie se pot înlocui individual în caz de degradare accidentală. Fiindcă nu vor intra în contact direct cu apa sau detergenții, persistența culorilor și a imprimeurilor alese este net superioară iar investiția inițială se vă amortiza cu ușurință.

Puteți comanda acest produs telefonic sau prin intermediul site-ului, urmând ca experții noștri să vă ghideze pas cu pas pentru a lua măsurătorile corecte. Vă livrăm rapid produsele, astfel încât ele să poată fi montate cu minimul de resurse și îndemânare chiar de Dumneavoastră. Atunci când aveți nevoie de un sfat cu privire la culoarea, textura, materialul și densitatea jaluzelelor verticale din clasa Ultimate pe care să le alegeți, vă oferim consultanță și sfaturi profesioniste chiar și de la distanță. Ne puteți trimite o poză cu spațiile în care doriți amplasarea lor, și vom veni în întâmpinare cu variantele cele mai bune din punct de vedere vizual dar și funcțional.

Așadar, a venit momentul să luați o decizie care vă poate schimba viața în bine, aducând un plus de confort și îmbunătățire a spațiului de lucru sau obținând un somn odihnitor, chiar și pe timp de zi.

 

                                          Masuratori

 Indrumar de masurare

VARIANTA 1

L = dimensiunea din perete in perete din care se vor scadea 2-3 cm, aceasta doar daca se doreste pe tot peretele cu geamul.

VARIANTA 2

L= dimensiunea geamului la care se adauga cate 15-20 cm in stanga si in dreapta pentru a exista loc sa se faca plierea lamelelor textile, sa nu se adune in dreptul geamului. Aceasta daca nu se doreste pe tot peretele ci se doreste doar a se incadra geamul.

H= inaltimea din tavan in podea din care se scad 4-5 cm.

In final, sa scoatem in relief doua din succesiunea de avantaje  fundamentale ale jaluzelelor verticale:

-Rol de completare a ambientului unei incaperi – arhitectii si designer-ii recomanda aceste produse pentru rolul lor decorativ si incadrarea relativ facila intre alte elemente interioare de design.

-Protectia fonica a roletelor si jaluzelelor – sunt materiale special produse de un partener de-al nostru din UE care produce materiale speciale cu proprietati fonoizolante, pentru incaperi  cu destinatie speciala.

Galerie Foto