Despre noi

Rolete, jaluzele, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete zebra, panouri japoneze si jaluzele romane, acestea sunt doar cateva din produsele de protectie solara si de decorare a ferestrelor comercializate de societatea noastra, Grunberg GmbH, societate cu origini germane, specializata in vanzarea si instalarea de produse pentru protectie solara si de decorare a ferestrelor.

Lucram atat cu proprietarii si administratorii de proprietati rezidentiale si comerciale precum si cu arhitecti, designeri  sau colaboratori din domeniul tamplariei pentru ferestre termopan, al amenajarilor interioare sau al mobilierului. Acoperim intreaga regiune cu jaluzelele si rulourile noastre si oferim cea mai buna calitate si servicii la cele mai bune preturi. Suntem specializati in furnizarea si instalarea de rolete si jaluzele, suntem calificati pentru adaptarea produselor noastre cu spatiul, stilul si nevoile fiecarei locatii. Suntem disponibili pentru consultanta, masuratori profesionale si montaje eficiente pentru toate casele sau birourile Dvs.

Oferta noastra de rolete, jaluzele, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete zebra, panouri japoneze  si jaluzele romane este foarte bogata, intr-o gama larga de materiale textile excelente calitativ, de lux, semitransparente, opace sau blackout, intr-o gama variata de nuante si culori, cu sisteme complete, importate din Europa, de la furnizori consacrati din Olanda, Spania si mai ales Germania. Suntem mandri de legaturile stranse pe care le avem cu aceste firme producatoare, stransa colaborare a dus la implementarea unor tehnologii de ultima ora printre care si Tehnlogia de taiere cu laser a materialelor textile care asigura produse de calitate excelenta, perfecte, produse cu o mare durabilitate si fiabilitate in timp. Cele mai noi produse,  Absolute, Exclusive, Ultimate , Design, Soft,Ultrasoft si Ultralux constituie varful de gama si mandria companiei noastre. Actionarea manuala a acestor sisteme este inca folosita pe scara larga insa, pe masura ce tehnologia avanseaza, constatam o foarte mare cerinta de jaluzele automatizate, electrice cu telecomanda. Tendinta de crestere si cererea tot mai mare a facut ca aceasta tehnologie sa devina pe zi ce trece tot mai accesibila si din punct de vedere financiar, facand viata clientilor nostri mult mai usoara si mai confortabila. Aproape orice tip de fereastra poate fi acoperita cu sisteme de jaluzele sau rolete automatizate, gestionarea luminii facandu-se prin simpla apasare a butonului telecomenzii, in confortul fotoliului din camera sau biroul Dvs.Suntem increzatori in serviciile pe care le oferim, consultanta, masuratori, instalare sau montaje, avem numerosi clienti multumiti, nu ezitati sa apelati la noi, va vom oferi cele mai bune sfaturi, va vom oferi consultanta de specialitate, va vom ajuta sa alegeti cele mai bune produse care se vor potrivi cu ferestrele si nevoile Dvs, la cele mai bune preturi. Avem peste 20 de ani de vasta experienta si va asiguram ca vom acorda cea mai mare atentie dorintelor Dvs, va asiguram ca veti obtine cele mai bune si durabile jaluzele sau rolete  iar colaborarea cu noi, de la consultanta pana la montaj, se va desfasura sub semnul seriozitatii si profesionalismului.