Storuri din Gama Ultrasoft

Solicita Oferta personalizata

 Storuri Gama Ultrasoft

Storurile din gama Ultrasoft reprezintă  un articol modern plin de eleganță , cât și unicitate. De altfel, este un produs nou pe piața din România, menit să aducă odată cu venirea sa, inovatie si stil oricărei încăperi. Rezonanța sa reprezintă, de fapt, o combinație dintre “rolete” si “rulouri”, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al proprietăților acestora.

Calitatea storurilor este una net superioară, ireproșabilă și de necontestat. Acest este confirmat de către actualii noștri clienți ce au intrat în posesia noului produs și s-au declarat foarte multumiti din toate punctele de vedere. Materialul de confectionare al produsului este selectat de către arhitecți si designeri cu zeci de ani de experiență, de la cele mai mari companii din Germania, Olanda și Spania.  Cel mai mare procentaj al calității tesaturii rezultă din faptul că aceasta nu este tratată chimic cu nicio substanță toxică sau alergenică sau care să provoace erodări odată cu trecerea timpului; totul este aprobat, testat, cat și certificat. De asemenea, unele modele realizate din materiale textile sunt cusute manual, pentru o rezistență mecanică cat mai mare (de pana la 10 ani). Totodată, mecanismul pe care îl utilizăm în sectionare storurilor este pe baza unui laser de ultima generatie care nu intervine în structura acestora și nici nu le încarcă negativ.

În ceea ce privește modul de actionare,acesta este pe cât de ușor de utilizat, pe atât de ingenios. Storurile din clasa Ultrasoft sunt mobilizate manual, prin intermediul unui șnur cu lănțișor aflate în  poziție laterală, amplasate în cadrul unei șine din aluminiu montată superior. Așadar, datorită acestor aspecte bine gandite si puse la punct, ridicarea și coborârea storurilor se realizează cu o foarte mare precizie, în funcție de gradul de intensitate al luminii de care aveți nevoie; materialul textil al roletelor se pliază grațios în jurul ferestrei dumneavoastră.

Storurile se montează foarte ușor și extrem de rapid, nefiind necesara interventia unui tehnician specializat; le puteți monta chiar dumneavoastră doar cu 3 instrumente: o masina de gaurit, un creion și o surubelnita.

Am realizat pentru dumneavoastră storurile din clasa Ultrasoft într-o gama extrem de variată. Culorile, modelele și nuanțele pe care le-am conceput au fost gândite în așa fel incat fiecare persoana să facă cele mai bune decizii atunci când vine vorba de design-ul incaperii sale, chiar după propriile gusturi, cu aceleași standarde și aceeași calitate superioară. Ca să vă ajutăm să găsiți soluția cea mai bună, la cerere, vă punem la dispoziție pe lângă catalogul online, un catalog fizic, format din mostre expresive din întreaga gamă de produse. Așadar , fie că  vorbim de locuința dumneavoastră , ori de spațiul comercial, de birou nu o să fie dificil să vă dați seama care dintre sutele de modele sau culori s-ar potrivi cel mai bine încăperii în care vă desfășurați activitatea. În plus, va asigurati de calitatea articolului înainte de a-l achizitiona.

Una din temerile cele mai mari ale clienților noștri vine din pricina măsurătorilor, întrucât aceștia se gândesc că, fie vor comanda prea puțin material, fie prea mult. Un plus pe care noi îl aducem față de celelalte companii din domeniu este asistența noastră pas cu pas, astfel incât veți măsura perfect dimensiunile ferestrelor dumneavoastră. Este un serviciu 100% gratuit de care poate beneficia orice potențial client care dorește să achiziționeze un produs, tocmai pentru a comanda cu exactitate cantitatea de care are nevoie și de a nu face risipă.

Design-ul storurilor Ultrasoft este foarte sugestiv și modern, iar fiecare încăpere se va bucura de stil și eleganță. Cat despre intrebuințari, storurile dețin atât avantajele roletelor, cât și cele ale rulourilor. În funcție de cantitatea de lumina pe care o doriți, puteți crea un cadru optim, de excepție, pentru o mai bună desfășurare a activităților. Rolul termic al acestora nu permite căldurii să se evapore prin jurul geamului cand afară se înregistrează temperaturi joase, dar nici razelor solare să intervină mai mult decat decideți dumneavoastră, pe timpul verii, în funcție de răcoarea pe care o doriți în camera.

Îngrijirea materialelor este foarte ușoară și poate fi realizată în timp util. În maxim 5 minute, cu ajutorul unui pămătuf sau al unui aspirator veți înlătura atât praful, precum și impuritățile. Nicio pată nu devine insistentă odată cu storurile Ultrasoft. Aveți nevoie doar de o lavetă imbibată in apă cu detergent, iar aceasta va dispărea rapid. Așadar, economisim foarte mult timp pe care l-am fi oferit spălării perdelelor sau draperiilor, cât mai ales timpul de așteptare al uscării și mai apoi călcării acestora. Alege storurile Ultrasoft și dedică-ți timpul liber familiei și relaxării.

   Mii de clienți multumiti recomandă produsele noastre. Convinge-te chiar acum de calitatea, designul și ingeniozitatea articolelor. Contactează-ne, spune-ne ce îți dorești, iar noi îți oferim consultanță gratuită pentru a face cea bună alegere cand vine vorba de casa ta. La noi vei găsi cele mai potrivite soluții care să se plieze atat de nevoie, cât și pe dorință.

Masuratori

Pregatirea si comunicarea masuratorilor  pentru montajul pe geam

Pregatire si comunicare masuratori pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

In incheiere,sa tragem o concluzie si sa insiram aici, din cele mai eficiente caracteristici ale acestui produs, doua, care sunt definitorii, am spune noi:

-Avem un magazine online unde clientii nostri pot accesa continutul la orice ora din zi si din noapte si unde pot plasa comenzi fara sa aiba nevoie de asistenta noastra, totul realizandu-se   cu rapiditate, plata facandu-se cu cardul sau prin internet banking.

-Nu in ultimul rand, avand in vedere calitatea  si durabilitatea produselor noastre, oferim o garantie de 24 de luni pentru toate tipurile de produse: rolete, jaluzele, panouri japoneze, jaluzele verticale, jaluzele romane, rolete zebra, etc.

Galerie Foto