Panouri japoneze din Gama Absolute

Solicita Oferta personalizata

Panouri Japoneze Gama Absolute

 

Panourile japoneze reprezintă un accesoriu interior provenit, după cum îi sugerează și numele, din cultura designului tradițional japonez, conferind un aspect deosebit și un plus de utilitate atât în spațiile de locuit cât și cele comerciale.

           Se mai numesc și paneluri japoneze sau jaluzele panel și sunt confecționate din materiale similare roletelor textile, cum ar fi poliesterul de diferite grade de grosime în funcție de opacitatea dorită.

           Comparativ cu o draperie, acest produs permite reglarea diferențiată a gradului de luminozitate din camera în care sunt amplasate și vă protejează de soare în mod eficient. Vă recomandăm să alegeți panouri japoneze din Gama Absolute pentru un plus de eleganță și versatilitate în funcție de caracteristicile spațiului în care locuiți sau vă desfășurați activitatea profesională.    

          Este produsul cel mai ușor de adaptat la orice nevoie, având o acoperire excelentă chiar și pentru spațiile de dimensiuni mari cum ar fi separeurile, paravanele, ferestrele panoramice dar și ușile armonice de până la 15 metri pătrați. Dacă vă doriți să separati în mod elegant și ușor un dressing, un spațiu de depozitare sau poate chiar și o zonă de terasă, acest produs poate reprezenta una dintre cele mai bune soluții.

          Firma noastră vă poate ajuta cu  personalizarea lor în funcție de scopul pentru care sunt utilizate, tipul de încăpere, dimensiunea ferestrei sau după preferință pentru anumite materiale, imprimeuri și paletă de culori. 

         O paletă largă de culori este disponibilă pentru panouri japoneze din gama Absolut, de la cele închise la cele luminoase și pastelate. Pentru ca intimitatea Dumneavoastră este un criteriu important pentru noi, va oferim variante cu un grad de transparență zero și posibilitatea de selectare pe plan vertical a zonei pe care doriți să o acoperiți. Pentru cei care prefera să se odihnească în timpul zilei sau prefera un somn prelungit, am dezvoltat împreuna cu furnizori de top Europa, panouri blackout care nu vor permite luminii să se propage în cameră. 

         Avantajul acestui produs față de celelalte din gama pe care o oferim este versatilitatea în funcție de suprafața pe care doriți să o acoperiți. Spre deosebire de jaluzelele clasice care se pliază în manieră cursivă, cele japoneze pot fi ajustate individual, fiecare fiind fixată pe propria sina și nefiind afectată de mișcarea celorlalte elemente. Puteți lumina doar partea din mijloc a ferestrei, mișcând doar elementul situat în zona centrală, o manieră ingenioasă și sofisticată din punct de vedere estetic. De asemenea putem concepe individual fiecare element textil al panourilor japoneze din Gama Absolute cu o combinație dintr-un imprimeu și o culoare mată.

          Dacă apreciați tapetul și designul interior sofisticat, aveți ocazia să vă creați un model unicat al acestui produs, pe care doar Dumneavoastră îl veți deține. Se pot combina cu succes împreună cu roletele textile sau chiar și cu jaluzelele verticale executate din aceleași materiale, astfel încât proiectul pe care l-ați gândit să fie atât uniform cât și avantajos din punct de vedere al costurilor.

         Pe lângă protecția împotriva razelor UVA și UVB, panourile japoneze din gama Absolute au capacitatea de a contribui la confortul termic din încăperea în care sunt amplasate, iar dacă aveți o camera în care soarele puternic bate o lungă perioada direct pe fereastra, ele vor stopa supraincalzirea din interior și vor racori camera cu câteva grade. În sens opus, pe timpul iernii ele contribuie la optimizarea caldurii din spațiul respectiv și confera senzația plăcută de căldură.

         Aspectul funcțional, modern și versatil permite utilizarea lor chiar și în restaurante, cafenele, vestiare sau spații comerciale efectuând o separare a funcțiilor unei încăperi fără a executa proiecte costisitoare de construcții. Dacă aveți o casă decorată în stil minimalist sau modernist, panourile japoneze din gama Absolut o vor completa cu mult bun gust și vor fi remarcate de cei care vă vizitează. Vă puteți infrumuseta și utila biroul personal sau chiar cel al firmei la care lucrați, acest produs fiind unul dintre cele mai bine vândute către clienții corporate atât pentru spațiile expoziționale cât și cele de back-office.

      Produsul nu necesită călcare, nu face cute și este soluția ideală pentru a scăpa de curățenia de primăvară aplicate perdelelor care acumuleaza mult praf si mirosuri neplăcute. Nu trebuie să cheltuiți în plus pe curățătorii sau detergenți scumpi, pentru că întreținerea este ușoară și rapidă, elementele fiind protejate de uzura chimică sau fizică. Un alt avantaj față de draperii și perdele constă în protecția electrostatică a materialelor, fiind ideale pentru cei care suferă de alergii sau sunt sensibili la particulele de praf și acarieni. Componentele panourilor se disting prin calitatea germană certificată la nivel european, fiind fiabile și de o rezistență aparte pentru utilizare indelungată. Odată montate, ele reprezintă o investiție cu beneficii pe termen lung cum ar fi intimitate, protecție și aspect vizual deosebit.

        Execuția de mare precizie pe suport de aluminiu cu până la 5 căi de culisare conform dimensiunilor oferite de clienții noștri, nu necesită deplasarea până la punctul de lucru al firmei noastre  pentru a le ridica, ele fiind trimise direct la adresa dumneavoastră prin curier rapid. Oricine le poate monta rapid pe tavan cu minimum de cunoștințe și efort, punându-vă la dispoziție suportul nostru de la distanță. Pentru cei care doresc totuși asistența unei echipe și locuiesc în Brașov sau București, vă oferim serviciile de măsurare, consultanță și montaj la domiciliu.

  Va invităm să ne contactați direct pentru a obține cea mai buna soluție la proiectarea și execuția viitoarelor Dumneavoastră panouri japoneze. Alegeți o companie cu tradiție și seriozitate în domeniu, ce vine cu soluții personalizate și idei inventive adaptate căminului în care locuiți sau spațiului de lucru.

Pentru panourile japoneze masuratoarea se face astfel:

L = dimensiunea din perete in perete din care se scad 2-3 cm, aceasta daca se doreste pe tot peretele cu geamul,

L= dimensiunea geamului la care se adauga cate o latime de panou textil in stanga si in dreapta pentru a exista loc sa se faca plierea panourilor textile, sa nu se adune in dreptul geamului. Aceasta daca nu se doreste pe tot peretele ci se doreste doar a se incadra geamul.

H= inaltimea din tavan in podea din care se scad de regula 4-5 cm.

 

In incheiere, sa concluzionam cu identificarea a doua dintre bonusurile de prim ordin ale acestui  produs:

-Taierea cu laser a roletelor si jaluzelelor – taiere perfecta, de o precizie ridicata, care permite o automatizare completa a fluxului de productie, integrarea in proces continuu cu magazia de materiale, masa de prelucrare precum si cu imprimanta HP atunci cand este cazul de materiale imprimate.

-Imprimarea materialelor textile pe imprimanta HP cu tehnologie de ultima ora, tehnologie de mare productivitate si in acelasi timp ecologica –  folosirea de cerneluri Latex, propice pentru interior, care nu sunt toxice si sunt prietenoase cu mediul ambiant.

 

Galerie Foto