Jaluzele orizontale din Colectia Executive

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzele Orizontale Colecția Executive

 

Jaluzelele orizontale din colecția Executive reprezintă unul dintre produsele noastre clasice, pe care am avut ocazia sa le îmbunătățim de-a lungul anilor într-o versiune modernă, de bun gust și utilitate. Față de vechile perdele sau draperii, jaluzelele pe care le realizam personalizat pentru clientii rezidentiali și office, permit reglarea gradului de luminozitate dintr-o încăpere și vă protejează de razele solare. Acestea conferă eleganță și pot fi proiectate în funcție de caracteristicile spațiului intim sau de lucru.

Aveți ocazia să vă personalizați aceste jaluzele orizontale din colecția Executive în funcție de scopul pentru care sunt utilizate, tipul de încăpere, mărimea geamurilor sau având drept criteriu principal tipul de material, opacitate,  gradul de luciu sau sistemul de acționare. Am învățat din zeci de ani de experiență faptul că nevoile fiecărui client sunt diverse, astfel venim în întâmpinare cu o varietate de opțiuni de alegere a materialelor pentru următoarele produse pe care le vom concepe pentru dumneavoastră, disponibile atât în catalogul online cât și în cel fizic.

Etapa de selecție a unei jaluzele orizontale are un rol deosebit astfel încât ele să își îndeplinească toate atribuțiile pentru care au fost concepute.  Aspectul funcțional al produselor reiese în primul rând din nevoia de protecție față de razele UV. Diferite spații necesită o adaptare personalizată a tipologiei produselor, de exemplu o cameră care este mai puțin timp expusă soarelui și luminii va beneficia mai mult de o jaluzea orizontală, de o grosime mai redusă și dintr-un material mai light.

Gama noastră de jaluzele este variată, oferindu-va posibilitatea de a alege din materiale superioare cu ar fi cele din  PVC, aluminiu sau chiar lemn. Dacă va doriți un produs clasic și versatil, vă recomandăm alegerea unuia care beneficiază de ușurință în întreținere, nu necesită spălare automată, nu rugineste, la care praful și impuritățile se îndepărtează simplu, doar cu o cârpă umedă sau cu un spray de mobilier.

O funcție deosebită pe care jaluzelele de orizontale Executive o dețin, este aceea de protecție termică, în toate cele 4 anotimpuri ale anului. Clienții noștri au remarcat o îmbunătățire a confortului termic în lunile calde de vară, prin diminuarea temperaturilor interioare și ecranarea căldurii spre exterior. Acest fenomen este direct proporțional în sens invers pe timpul iernii, astfel camera va beneficia de o încălzire cu 1-2 grade Celsius.

Nu este nevoie de detașarea lamelelor sau de spălare cu detergenți scumpi. Pentru clienții care își doresc mai mult de la căminul sau biroul lor, vă propunem acest produs apreciat mai ales în țările occidentale, având o rezistență deosebită pe termen lung , opacitate reglabilă și un aspect vizual plăcut. Prin intermediul produselor noastre de calitate, vă garantăm trăinicia și menținerea aceleiași utilități mulți ani de la momentul achiziției.  Ele pot reprezenta elementul „wow” dintr-o încăpere, oferind tuturor celor care se află în aceasta, impresia de intimitate, relaxare și răcoare. Lamelele sunt tratate cu materiale speciale, care le protejează împotriva umidității, degradării fizice sau electrostatismului.

Ca să vă ajutăm la identificarea soluției optime, la solicitarea dumneavoastră noi vă punem la dispoziție pe lângă catalogul online si mostrarul fizic, format din varietati expresive din întreaga gamă Executive. Așadar, fie că vorbim de locuința dumneavoastră, ori de spațiul comercial, de birou, nu o sa fie dificil sa decideți care dintre sutele de modele sau culori s-ar potrivi cel mai bine încăperii pe care doriți sa o imbunatatiti.

În plus, vă convingeți de proprietățile articolului înainte de a-l comanda. Una din provocările cele mai mari ale clienților noștri vine din pricina măsurătorilor, întrucât acestea se gândesc că, fie vor comanda prea puțin material, fie prea mult, asemănător perdelelor și draperiilor. Un serviciu în plus pe care noi îl aducem față de celelalte companii din domeniu este asistentă de la distanță astfel incat veti măsura perfect dimensiunile ferestrelor dumneavoastră. Este un serviciu gratuit de care poate beneficia orice client interesat de achiziționarea unui produs, tocmai pentru a comanda cu precizie cantitatea de care are nevoie și de a nu o risipi.

Alegeți jaluzele Executive și vă configurăm propriul sistem de acționare, manual sau electric.  Le vom proiecta cu sisteme robuste de acționare, cu o durată lungă de viață și asamblate cu precizie ridicată în design-ul produsului. Puteți decide să coborâți jaluzeaua până la orice nivel al ferestrei sau să reglați cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, controlând cu exactitate poziția lamelelor orizontale. Pe lângă fiabilitate, aspectul vizual este unul dintre criteriile principale pentru clienții noștri, astfel încât toate elementele mecanice să fie discrete și să se plieze perfect pe fereastră.

Dacă sunteți adepții unui confort superior, alegeți experiența și pasiunea unei echipe de profesioniști, o firma serioasă și care pune preț pe relații de durată cu clienții săi. Suntem încântați să vă oferim produse de calitate superioară, realizate din materiale de top, din țări precum Germania, Spania sau Olanda. În fabricarea acestora, utilizăm tehnologii noi de tăiere și ajustare cu aparatura laser, personalizand cu precizie orice jaluzea în funcție de dimensiune, design și suprafața pe care se va amplasa.

Atunci când comanda este finalizată, dacă sunteți din provincie, o vom expedia  direct la ușa dumneavoastră prin curier rapid. Oricine poate monta rapid produsul  cu minimum de cunoștințe și efort, punandu-va la dispoziție suportul nostru de la distanță. Pentru cei care doresc totuși asistența unei echipe și locuiesc în Brașov sau București, vă oferim serviciile de măsurare, consultanță și montaj la domiciliu.

Reprezentăm un o firmă serioasă și cu experiență în domeniul proiectării jaluzelelor, clădită prin zeci de ani de perfecționare și inovare constantă în domeniu, cu mii de clienți mulțumiți.  Nu ezitați să ne contactați chiar acum pentru a obține cele mai bune soluții și tarife.

                                       Masuratori

 

Executare masuratori pentru montajul pe geam

Executia masuratorilor pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

In consecinta, sa facem o inventariere a doua dintre castigurile esentiale:

-Experienta de peste 20 de ani in producerea si comercializarea jaluzelelor si roletelor pe piata romaneasca si nu numai.

-Pretul –  credem ca cea mai dominanta caracteristica a jaluzelelelor si roletelor este reprezentata de pret. Nu exista termen de comparatie cand vine vorba sa alegi intre jaluzele si rolete sau o perdea sau o draperie de calitate, nu  mai spun ca trebuie sa cumperi si o sina de sustinere sau o galerie grea si demodata.

Galerie Foto