Rolete zebra din Gama Individual

Solicita Oferta personalizata

 Rolete Zebra Gama Individual

 

Roletele zebra din gama Individual au fost selectate ca fiind unele cele mai apreciate produse care se montează cu ușurință și aduc plus valoare spațiului interior. Originalitatea acestora constă in faptul că aduc ceva inovator fată de clasicele jaluzelele verticale ori cele orizontale, și anume aspectul “zebrat”, “in dungi” ce conferă o grandiozitate de excepție. Atmosfera creată este una impozantă, îmbină utilul cu plăcutul, astfel veți avea parte de tot ce vă doriți, indiferent ca aducem in discutie una dintre camerele casei dumneavoastră, ori a spațiului comercial; acestea vor aduce un stil modern și ambiental oricărei încăperi și oricărui tip de fereastra.

Calitativ, aceste au fost clasate în topul articolelor. Acest fapt se datorează îndeosebi părerilor primite din partea clienților ce au achiziționat și au intrat in posesia lor, utilizându-le deja de o anumită perioadă de timp.  Susținerea acestei idei din partea noastră constă într-o serie complexă de motive, din care facem următoarele precizări: în primul rand, materialele din care noi fabricăm roletele au fost alese de către colegii noștri experți în domeniul, cât și designeri si arhitecti de renume cu care colaborăm, de la companiile de top din Europa.

În al doilea rând, acestia au ținut cont de o succesiune de aspecte foarte importante, astfel încât materialul să nu fie toxic, să nu provoace alergii, să aibă rezistență mecanică ridicată in timp, să se întrețină cât mai facil, să fie compatibil fiecărui gust și, nu in ultimul rând, să fie croit cat mai atent; suntem atenți la detalii și ne dorim să avem clienți cat mai multumiti din toate punctele de vedere. În final, noi am reușit să construim un imperiu al roletelor și jaluzelelor, acest fapt datorându-se atat colegilor noștri specialiști, cât mai ales a clientiilor nostri ce ne-au împărtășit de fiecare data părerile pozitive. Ținem extrem de mult cont de feedback-urile acestora și ne perfecționăm pe măsură ce aflăm nevoile și dorințele lor. In urma ultimului sondaj, ne putem mândri cu faptul că 9 din 10 persoane ce au ales compania noastră s-au declarat pe deplin mulțumiți atât de servicii, cât și de produsele din ofertă.

Referitor la modul de acționare, acesta este simplu, inteligent și modern; cu toate acestea, foarte ușor de utilizat. Roletele zebra din gama Individual sunt întregite de un mecanism alcătuit dintr-un ax superior de aluminiu, plasat în partea frontala  a  unei sine care il sustine si ii confera multa fermitate într-un mod in care să nu blureze splendoarea roletelor și să aducă un beneficiu in plus, un detaliu pe cât de frumos, pe atât de necesar. Deținem cele mai noi și mai sofisticate sisteme de ridicare – coborâre, așadar mobilizarea este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Puteți alege fie manevrarea manuală, cu ajutorul unui șnur cu lănțișor lateral, fie cea electrică, prin intermediul unei structuri amplasate în șină, ce funcționează pe baza unei telecomenzi sau a unui întrerupător. În ambele cazuri, roletele se vor așeza fastuos in jurul ferestrei dumneavoastră si vor crea mediul optim de care aveți nevoie.

Am ales să concepem și să creăm roletele zebra într-o clasă cât mai diversificată, astfel încât fiecare încăpere să își găsească modelul și nuanța pereche. Va punem la dispoziție sute de variante din care vă puteți inspira; trebuie doar să ne contactați, iar noi vă vom livra un catalog amplu cu întrega gamă de produse, mostre sugestive care vă vor ajuta in selectarea celei mai potrivite soluții. Pe lângă acest aspect, aveți posibilitatea să vă asigurați din punct de vedere calitativ, chiar înainte de a intra in posesia articolelor ce urmează a fi achiziționate.

Foarte mulți clienți se tem de faptul că nu vor putea lua măsurătorile corecte și vor comanda fie prea puțin material, fie prea mult. Tocmai din acest motiv, noi venim în sprijinul dumneavoastră și vă oferim consultanță 100% gratuită, astfel încât veți comanda fix cantitatea de care aveți nevoie.

Montarea roletelor nu a fost niciodată mai ușoară; aveți nevoie doar de o masină de găurit, un creion și o șurubelniță. Șina metalică se poate amplasa fie pe perete, fie pe tavan sau chiar pe rama ferestrei. Am creat pentru dumneavoastră acest mecanism simplu de montare, astfel încât până și cei începători se vor descurca.

Datorită modului unic al roletelor din gama Individual, expresiv, modern, și foarte impunător, viața dumneavoastră va deveni mult mai bună. Chiar dacă vă hotarâți să le folosiți în bucătărie, mansardă, dormitor, ori living-room sau într-un spațiu destinat biroului, roletele vor deveni ceea ce vă doriti și ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Datorită materialului textil transparent care se poate întrepătrunde, după caz, cu materialul opac, veți avea parte de un grad de luminozitate confortabil, un mediu intim și o atmosferă relaxantă, pe care o puteți optimiza după bunul plac.

Datorită produselor noastre de înaltă calitate, curățarea și întreținerea acestora este foarte simplă și nu necesită spălare automată. Materialele pe care le utilizăm nu ruginesc, au o rezistență ridicată la coroziune, iar praful și impuritățile sunt eliminate facil prin intermediul unui pămătuf sau al unui  aspirator; in cazul petelor izolate va recomandăm să folosiți o lavetă îmbibată într-o soluție cu apă și detergent lichid.

Pentru un confort superior și fiabilitate, recomandăm acest produs care, pe lângă splendoarea sa, are multe alte atribuții. Toți ne dorim să avem o temperatură optimă în incaperea unde ne desfășurăm activitățile, cât mai ales în dormitor, după o zi plină, iar aparatele de căldură sau de aer conditionat uneori nu dau atât de mult randament pe cât ne-am dori. Roletele zebra au fost concepute astfel incat sa creeze o atmosferă ideală; în primul rand, opresc intensitatea crescută a razelor solare, pentru a menține răcoarea în încăpere, iar in al doilea rând creează un scut protector ferestrei pentru a nu permite frigului de afară să pătrundă în casă și nici căldurii să se elimine din interior.

Dacă încă mai aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, așteptam cu drag să ne contactați. Colegii noștri stau la dispoziția dumneavoastră și sunt nerăbdători să vă ghideze pas cu pas spre alegerea potrivită. Descoperă acum avantajele și eleganța roletelor custom made!

Masuratori

Determinare dimensiuni si masuratori pentru montajul pe geam

Determinarea dimensiunilor si masurarea pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

Epilog: se contureaza doua beneficii din ansamblul de utilitati esentiale ale acestui produs:

-Montajul produselor noastre este relativ simplu, nu sunt necesare cunostinte sau abilitati speciale.

-Asiguram livrare in toata tara, acoperim toate localitatile printr-o colaborare foarte buna si pe termen indelungat atat cu posta romana cat si cu curierii rapizi.

Galerie Foto