Rolete din Colectia Exclusive

Solicita Oferta personalizata

 Rolete Colectia Exclusive

Roletele din gama Exclusive au fost concepute mai ales pentru persoanele interesate de un design interior pe cat de simplu, pe atât de elegant și original. Acestea, pe lânga utilitatea lor, vor aduce un plus de valoare stilului din încăperea dumneavoastră, vor crea o atmosferă de bun gust, plăcută și relaxantă, indiferent ca vorbim de un spațiu comercial sau unul rezidential.
In ceea ce privește calitatea acestor produse, din feedback-ul oferit de către clienții noștri ce au achiziționat deja roletele, putem sustine fapul ca este una net superioara. Venim, in schimb, cu o completare și transmitem faptul ca materialele din care sunt confectionate au fost selectate de catre echipa noastra de experti, design-eri si arhitecti, cu peste 20 de ani experiența in domeniul jaluzelelor, de la mari companii din Europa, tari precum Germania, Olanda sau Spania. Așadar, in final am realizat o gama diversă de produse, de la modele, dimensiuni, pana la culori și texturi, astfel incat fiecare sa își decoreze incaperea după propriul gust și propria necesitate.
Din punct de vedere al modului de acţionare, acesta este unul foarte ingenios, inteligent şi simplu de utilizat. Roletele din gama Exclusive sunt completate de către un mecanism format dintr-un tub de de aluminiu, special construit și adaptat, in așa fel incat acesta sa nu intervina cu nimic in aspectul plăcut al roletelor; ba din contra, sa aducă un plus de valoare stilului lor unic. Datorită mecanismelor de ultima generatie pe care noi le utilizăm, coborarea si ridicarea roletelor nu a fost niciodată mai simpla. Manevrarea acestora se realizeaza fie electric, prin intermediul sistemului performant, ghidat de o telecomanda, fie cu ajutorul snurului cu lantisor; astfel rulourile se vor adapta într-un mod cat mai grațios in jurul ferestrei dumneavoastra si vor crea spațiul optim pe care vi-l doriți și de care aveți nevoie.
Legat de diversitatea produselor noastre, am ales sa creăm roletele Exclusive într-o gama cat mai complexă. Cu siguranța dacă doriți sa optati pentru aceasta varianta, veti gasi nuanță, culorile, dar și modelele pe care le doriți, potrivite incaperii dumneavoastra; puteti selecta din cele peste 1000 de sortimente puse la dispoziție. Este suficient sa ne contactați, iar unul dintre colegii noștri va va livra un catalog vast cu întreaga varietate de produse și mostre expresive, astfel incat sa faceți alegerea corectă, totodată, sa va asigurati de calitatea produselor noastre, chiar înainte de a le comanda.
Textura materialelor din care sunt confectionate roletele Exclusive difera si sta la optiunea dumneavoastra vis-a-vis de gradul de stopare al razelor solare, cat si de densitatea acestora. Puteți alege fie un material transparent, semi transparent, opac sau chiar unul de tip blackout.
Aceste rolete se potrivesc perfect fiecărui tip de fereastra, de la mici dimensiuni, la dimensiuni normale, pana la ferestre mari și foarte mari. După ce va hotarati asupra modelului, culorii și texturii, este suficient ca dumneavoastra sa ne comunicati corect masuratorile geamului, iar noi vă trimitem fix materialele de care aveți nevoie. Dacă nu vă descurcați, puteți solicita asistență de specialitate, iar unul dintre colegii noștri experți vă va ghida pas cu pas in efectuarea acestora.
Montarea rulourilor este foarte simplă, până și un începător le va putea asambla cu ușurință. Aveți nevoie doar de o șurubelniță, un creion și o mașină de găurit. Sistemele de montare sunt foarte versatile, astfel încât le poți amplasa pe perete, pe tavan ori direct pe rama ferestrei.
Datorită modul unic al gamei Exclusive, unul modern și extrem de sugestiv, stilul vieții tale va fi cu siguranță îmbunătățit. Indiferent că vorbim de spațiul destinat biroului, de dormitor, mansardă, bucatarie ori o sală de conferințe, roletele se vor plia întotdeauna pe nevoile și necesitățile tale, de la o relaxare optimă acasă, la o desfășurare in condiții cat mai bune la serviciu. Va garantăm faptul ca acestea vor fi potrivite pentru orice încăpere și vor crea un stil aparte, captand privirile tuturor invitatilor dumneavoastra.
Un alt aspect extrem foarte important de care să țineti cont când alegeți să comandați acest produs, este ușurința cu care materialul se curață și se întreține. Aveți nevoie doar de o lavetă umedă, de un pămătuf ori un aspirator.
De asemenea, roletele au un rol esențial și in menținerea temperaturii optime din locuința dumneavoastră. În primul rând, prin selectarea densității și al gradului de stopare al materialului folosit, alegeți, de fapt, care sa fie intensitatea luminii și a razelor solare ce vor pătrunde in încăpere. În al doilea rand, roletele sunt o barieră sau un scut protector, care ajută la menținerea unei atmosfere plăcute; astfel, iarna, căldura se menține in cameră și se elimină într-o cantitate mult mai mică decât în cazul geamurilor cu perdele, iar vara vă veți putea bucura de răcoare datorită efectului de umbrire pe care îl creează.
În cazul in care încă nu v-ați decis sau aveți nevoie de informații suplimentare, așteptăm cu mare drag telefonul dumneavoastră; unul dintre colegii noștri vă ascultă nevoile și dorințele și vă va ghida pas cu pas spre alegerea cea mai bună.
Sună-ne si descoperă acum avantajele și splendoarea roletelor Exclusive!

Masuratori

Efectuarea masuratorilor pentru montajul pe geam

Efectuare masuratori pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

Am ajuns in puctul terminus, nu incheiem inainte de a remarca doua avantaje de frunte ale acestui produs:

-Beneficiul definitoriu al acestor produse este capacitatea lor de a rezista foarte bine in timp la conditiile si actiunea prafului si a murdariei, fumului, mirosurilor din diverse incaperi. Materialele folosite au toate tratamente antistatice, astfel ca sunt foarte putin receptive la depunerea prafului sau a murdariei.

-Executie rapida – o preocupare a noastra permanenta este preluarea rapida a comenzii, stabilirea cu clientul a tuturor aspectelor legate de masuratorile efectuate, a materialelor alese, a culorilor, stabilirea modului de efectuare a platii, stabilirea modului de trimitere a produselor, de obicei cu un curier rapid. Dupa clarificarea acestor aspecte, produsele se transmit in atelierul de productie unde operatorii se vor ocupa cu predilectie de comanda si o vor realiza in timpul cel mai scurt.

 

Galerie Foto