Jaluzele romane din Gama Avangarde

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzelele Romane Gama Avangarde

Jaluzelele romane din gama Avangarde, sunt un produs nou, unic şi  elegant, inspirat din stilul artistic victorian, o alternativă de succes a draperiilor în falduri. Fiind confecționate îndeosebi din materiale textile, imprimeuri luxoase ecologice și rezistente în timp, toate itemurile din această gamă vor completa un spațiu decorat cu mult bun gust.

Calitatea acestui produs este una excelentă, aspect confirmat de sutele  de clienţi care l-au comandat doar în ultimul an.  Este vedeta jaluzelelor din gama premium datorită ușurinței în utilizare, a frumuseții faldurilor ce le fac unice și a faptului că sistemele de prindere sunt ușor de asamblat de către orice client, nefiind nevoie de o echipă de specialiști ori de croitorese pentru a îl asambla.Materialele textile din care fabricăm jaluzelele romane din Gama Avangarde sunt importate de la companii de top din Europa precum Germania, Olanda şi Spania cu care lucram de peste 15 de ani, iar tehnica de tăiere perfectă cu ajutorul tehnologiei laser de ultimă generație, vă garantează că veți avea un produs distins.Lucrăm doar prin personalizare, astfel încât veți deține jaluzele romane unicat, croite și asamblate pentru ferestrele familiei Dumneavoastră, indiferent dacă acestea au dimensiuni standard ori au fost executate la rândul lor la comandă.

În ceea ce priveşte modul de acţionare, acesta este unul foarte ingenios, practic şi simplu de utilizat. Jaluzelele romane sunt acţionate de un mecanism fin care este alcătuit din tije rezistente, aflate posterior materialului textil, prinse în buzunăraşe cusute manual pentru a perfecționa aspectul estetic al produsului. Astfel, jaluzelele se pot ridica sau coborî cu acurateţe în funcţie de dorinţele şi  necesităţile dumneavoastră. Ridicarea sau coborârea jaluzelelor se poate realiza fie prin intermediul unui şnur sau a unui  lănţişor lateral, fie motorizat, cu ajutorul unui sistem electric pe care  îl veţi putea controla cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui întrerupător; în ambele cazuri materialul textil al jaluzelelor este flexibil și poate fi conceput atât simplu, cât și în falduri.

Când vine vorba de varietate şi diversitate, jaluzelele romane reprezintă vârful de lance din întreaga paleta de produse pe care o fabricăm la comandă, astfel încât am pregătit mostrare fizice dar și cataloage online cu nuanţele şi culorile pe care le doriţi din cele peste 1000 de sortimente.

Este de ajuns să ne contactaţi şi experţii noştri vă vor livra în cel mai scurt timp un catalog amplu cu întreaga gamă de culori şi cu mostre sugestive care să vă ajute în alegerea transparenței, a texturii și a imprimeurilor ecologice pe care le fabricăm.  Însă, cromatica nu este singurul element care se bucură de varietate, vă punem la dispoziţie o gamă foarte largă  de modele care mai de care mai interesante, mai atrăgătoare şi mai stilate în funcție de opacitatea pe care doriți sa o aibă încăperea.  Puteţi opta între materiale transparente sau semitransparente şi materiale opace sau blackout.

Mărimile în care puteți găsi acest produs  depind doar de nevoile dumneavoastră , fiind de ajuns  să ne transmiteți măsurile corecte ale geamului . Chiar dacă este simplu sa efectuati această măsurătoare, dacă totuși considerați că aveți nevoie de ajutor la fața locului, vă punem la dispoziție echipa noastră de experți.

Jaluzelele romane din gama Avangarde pot fi montate atât pe tavan, pe perete dar şi direct pe rama geamului, prin găurire sau cu ajutorul unor console.  Produsul poate încadra  cu succes  orice tip de geam de termopan, indiferent  de locul în care se află, fie că e vorba de dormitor, de living, de mansardă, de birou, de un spaţiu comercial sau de orice altă încăpere. Montarea unor astfel de accesorii interioare îi va schimba radical ambientul încăperii dumneavoastră oferindu-i  un plus de originalitate şi de impozanţă.

Surprinde-ti invitații cu bunul gust și utilitatea gamei Avangarde sau atrage mai mulți clienți în restaurantul, hotelul sau boutique-ul tău. Vitrine  mai sofisticate, camere primitoare și zone de luat masa elegante. Este vorba despre mesajul pe care vrei să-l transmiti atât lor cât și de căldura ambientului în care locuiesti, de aceea nu ezita sa investesti chibzuit în confortul și intimitatea oferită de o jaluzea romană.

Curatarea este ușoară și rapidă, fiind nevoie de un pămătuf sau după caz, atunci când există o pată izolată pe material, cu o cârpă umedă îmbibată într-un amestec de apă cu detergent lichid.

Reprezentăm un brand de prestigiu și continuitate în domeniul proiectării jaluzelelor romane, clădit prin zeci de ani de perfecționare și inovare constantă în domeniu, cu mii de clienți mulțumiți.

Masuratori

Pregatirea dimensiunilor si masuratoarea pentru montajul pe geam

Pregatire dimensiuni si masurare pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

Ca urmare, sa facem un recensamant a doua din seria celor mai definitorii beneficii ale jaluzelelor romane:

-Protectie impotriva luminii – materiale care sunt mai mult sau mai putin permisive la trecerea luminii, in functie de destinatia incaperilor in care sunt instalate.

-Protectie impotriva privirilor  indiscrete ale vecinilor.

Galerie Foto