Rulouri geam din Clasa Ultralux

Solicita Oferta personalizata

 Rulouri Geam Clasa Ultralux

Rulourile de geam din clasa Ultralux inovează domeniul design-ului interior printr-o  combinație de material textil opac și transparent de bună calitate, care se întrepătrund în funcție de preferință pentru mai multă lumină , sau poate mai multă intimitate în căminul dumneavoastră.

Sunt asemănătoare roletelor zebra și au o grosime optimă pentru a bloca atât razele de soare cât și căldura din lunile toride de vară. Utilizăm o tehnologie nouă de fabricație ce permite o durată mai mare de viață, o intensitate superioară a culorilor și respirarea unui aer curat, fără substanțe chimice, praf sau acarieni.

Așa cum reiese și din numele clasei, gama de rulouri Ultralux sunt elegante, ocupă un spațiu redus și beneficiază de o posibilitate de personalizare a texturilor, culorilor și imprimeurilor ecologice. Față de o draperie clasică, acest produs permite reglarea diferențiată a gradului de luminozitate din încăperea în care sunt montate și vă protejează de soare în mod eficient. Puteți alege acest produs pentru un plus de eleganță și versatilitate în funcție de caracteristicile spațiului în care locuiți sau vă desfășurați activitatea profesională.

Un produs versatil care poate fi utilizat în dormitor, living sau bucătărie, care nu  atrage praful și mirosurile neplăcute, este flexibil la pliere și se adaptează perfect pe orice fereastră. Îl fabricăm cu succes atât pentru familiile cu copii, cât și pentru restaurante, cafenele, hoteluri și îl personalizăm pentru a se asorta mediului ambient la care se va folosi.

Compania noastră vă poate ajuta cu adaptarea rulourilor în funcție de scopul pentru care sunt folosite, tipul de încăpere, dimensiunea geamurilor sau în funcție de aprecierea anumitor materiale, imprimeuri ecologice și paleta coloristică.

O vastă alegere de culori pot fi selectate pentru rulourile de geam din clasa Ultralux, de la cele închise, la cele deschise și cu nuanțe calde. Pentru că intimitatea dumneavoastră este primordială pentru noi, vă oferim opțiuni cu un grad de transparență redusă și posibilitarea de selectare pe plan orizontal a zonei pe care doriți să o acoperiți. Acei clienți care apreciază odihna în timpul zilei sau preferă un somn prelungit, am dezvoltat împreună cu parteneri de top din Europa, panouri blackout care nu permit luminii să se propage în camera.

Dacă apreciați o combinație clasică sau îndrăzneață cu un design luxos și trăinicie, vă putem crea un model unicat al acestui produs, pe care doar dumneavoastră îl veți deține. Se pot combina cu succes împreună cu tapetul sau culorile îndrăznețe de pe pereți, astfel încât proiectul pe care l-ați gândit să fie atât uniform, cât și eficient din punct de vedere al costului.

Pe lângă protecția împotriva razelor UVA și UVB, rulourile de geam din clasa Ultralux au capacitatea de a îmbunătăți confortul termic din încăperea în care sunt amplasate, iar dacă aveți o cameră în care soarele puternic bate o lungă perioada direct pe fereastră, ele vor stopa supraîncălzirea din interior și vor răcori camera cu câteva grade. În sens opus, pe timpul iernii, ele contribuie la optimizarea căldurii din spațiul respectiv și conferă senzația plăcută de căldură.

Dacă aveți o casă decorată în stil minimalist sau clasic, rulourile Ultralux  se vor îmbina perfect și vor fi remarcate de cei care vă vizitează. Vă puteți înfrumuseța și utila biroul personal sau chiar cel al firmei la care lucrați, acest produs fiind unul dintre cele mai bine vândute către clienții HoReCa.

Nu este nevoie să cheltuiți extra pe curățătorii sau detergenți scumpi, pentru că întreținerea este ușoară și rapidă, elementele fiind protejate de uzura chimică sau fizică. Un plus față de draperiile și perdelele învechite, constă în protecția electrostatică a materialelor, fiind ideale pentru cei care suferă de alergii sau sunt sensibili la particulele de praf ori acarieni. Materialele de asamblare se remarcă prin calitatea germană certificată la nivel european, fiind fiabile și de o rezistență aparte pentru utilizare, mulți ani de la achizitie. Odată prezente în casa dumneavoastră, ele reprezintă o investiție cu beneficii pe termen lung cum ar fi intimitate, protecție și aspect vizual special.

Execuția de înaltă precizie pe suport metalic rezistent conform dimensiunilor oferite de clienții noștri, nu necesită deplasarea până la fabrica noastră pentru a le ridica, ele fiind trimise direct la adresa dumneavoastră prin curier rapid. Oricine le poate asambla rapid pe tavan cu minimum de cunoștințe și efort, punându-vă la dispoziție suportul nostru de la distanță. Pentru cei care doresc totuși asistența unei echipe și locuiesc în Brașov sau București, vă oferim serviciile de măsurare, consultanță și montaj la domiciliu.

Dacă alegeți rulourile de geam din clasa Ultralux, vă puteți configura propriul sistem de acționare, manual sau electric.  Asigurăm sisteme robuste de acționare, proiectate pentru o durată lungă de viață și îmbinate cu precizie în design-ul produsului. Puteți alege să coborâți jaluzeaua până la nivelul dorit sau să reglați cantitatea de lumina care pătrunde în cameră, controlând cu exactitate poziția materialelor textile. Pe lângă fiabilitate, aspectul estetic este important pentru clienții noștri, astfel încât toate elementele mecanice sunt discrete și pliază perfect materialul pe întreaga suprafață a ferestrelor.

        Vă invităm să ne contactați direct pentru a obține cea mai bună soluție la proiectarea și execuția viitoarelor dumneavoastră panouri japoneze. Alegeți o companie cu tradiție și seriozitate în domeniu, ce vine cu soluții personalizate și idei inventive adaptate căminului în care locuiți sau spațiului de lucru.

Masuratori

Comunicarea masuratorilor pentru montajul pe geam

Comunicarea masuratorilor pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

In incheiere, in loc de epilog, sa evidentiem beneficiile fundamentale prin achizitionarea acestui produs:       

– Avem si colaboratori in tara care va pot ajuta cu masuratorile si montajul, numarul acestora creste de la luna la luna. Incercam sa aducem langa noi cat mai multe firme colaboratoare care sa ajute local clientii nostri sa execute masuratorile si montajul, in acest sens am luat toate masurile necesare pentru asigurarea unor preturi bune pentru colaboratori, asigurarea materialelor de prezentare, cataloage si mostre, realizarea unui canal de youtube special cu filme despre jaluzelele si roletele noastre.

-Avem personal propriu care poate efectua masuratori si montaje in Bucuresti sau Brasov. Colegii nostri stabilesc intalniri cu clientii nostri la sediul acestora, se deplaseaza si ofera consultanta in alegerea roletelor sau jaluzelelelor, efectueaza masuratorile si ulterior realizeaza montajul.

 

Galerie Foto