Jaluzele din Colectia Abstract

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzele Colecția Abstract

Jaluzelele de lemn din colecția Abstract reprezintă un accesoriu modern, inovator,  conferind utilitate și bun gust oricărui spațiu rezidențial sau comercial. Față de clasicele perdele sau draperii, produsele pe care le realizăm la comandă permit reglarea gradului de luminozitate dintr-o încăpere și vă protejează de soare atunci când este necesar. Ele oferă eleganță și pot fi adaptate în funcție de caracteristicile spațiului în care locuiți sau vă desfășurați activitatea profesională.

Beneficiați de posibilități nelimitate de personalizare pentru jaluzele din colecția Abstract în funcție de scopul pentru care sunt utilizate, tipul de încăpere, dimensiunea ferestrelor sau având drept criteriu principal tipul de esența, culorile și sistemul de acționare. Știm că fiecare client este diferit, astfel venim în întâmpinare cu o varietate de opțiuni de alegere a materialelor pentru următoarele jaluzele pe care le vom concepe pentru dumneavoastră, disponibile atât în catalogul online cât și în cel fizic.

Alegerea acestora este deosebit de importantă, astfel încât ele să își îndeplinească toate rolurile pentru care au fost concepute.  Rolul funcțional sau de utilitate al produselor vine în primul rând din nevoia de protecție față de lumină. Diferite încăperi necesită o adaptare a tipologiei produselor, de exemplu o cameră care este mai mult timp expusă soarelui și luminii vă beneficia mai mult de o jaluzea orizontală, de o grosime mai mare și dintr-un material mai dens, pentru o protecție suplimentară cum sunt cele din material lemnos.

O funcție deosebită pe care jaluzelele de lemn din colecția Abstract o oferă căminului dumneavoastră este reprezentată de protecția termică, pe parcursul tuturor anotimpurilor. Se constată o îmbunătățire a confortului termic  în lunile toride de vară, prin diminuarea temperaturilor din cameră și ecranarea căldurii spre exterior. Efectul este direct proporțional în sens invers pe timpul iernii, astfel camera va beneficia de o încălzire cu 1-2 grade Celsius.

Colecția Abstract pentru jaluzelele din lemn este variată, oferindu-va posibilitatea de a alege din materiale superioare precum lemnul siberian lime cu produsele de tip basswood, pure sau laminat. A doua categorie este reprezentată de esența de bambus, material ce oferă produsului un plus de rezistență, cât și un aspect oriental. Cea de-a treia opțiune este lemnul de abachi,  ce va invita într-o călătorie estetică în fascinantul continent african.

Dacă va doriți un produs deluxe, va recomandăm alegerea jaluzelelor din colecția Abstract datorită faptului ca lemnul beneficiază de ușurință în întreținere, nu necesită spălare, nu rugineste, iar praful și impuritățile se îndepărtează simplu, doar cu o cârpă umedă sau cu un spray de mobilier.

Nu este nevoie de detașarea lamelelor sau de spălare cu detergenți costisitori. Pentru clienții care își doresc mai mult de la căminul sau biroul lor, vă propunem acest produs apreciat mai ales în țările occidentale, având o rezistență net superioară în timp, opacitate ridicată și un aspect vizual sofisticat. Prin intermediul produselor noastre premium, vă garantăm trăinicia și menținerea utilității mulți ani de la momentul achiziției.  Ele pot fi elementul cel mai frapant dintr-o încăpere, oferind tuturor celor care se află în încăpere, senzația de intimitate, relaxare și răcoare. Lamelele de lemn sunt tratate cu materiale speciale, împotriva umidității, degradării fizice sau electrostatismului.

Puteți alege dintr-o multitudine de mostre care să vă reflecte personalitatea, gradul de intimitate dorit dar și protecția față de căldură și lumină. De la modele în nuanțe deschise ale căror rol consacrat este cel decorativ, până la variantele de lemn de culoare închisă montate direct pe fereastră, ce vă oferă un somn odihnitor chiar și în condiții de luminozitate puternică, noi avem soluția ideala atât pentru clienții rezidențiali cât și cei office.

Alegeți jaluzele Abstract și configurați-vă propriul sistem de acționare, manual sau electric.  Asigurăm sisteme robuste de acționare, proiectate pentru o durată lungă de viață și îmbinate cu precizie în design-ul produsului. Puteți alege să coborâți jaluzeaua până la nivelul dorit sau să reglați cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, controlând cu exactitate poziția lamelelor din lemn. Pe lângă fiabilitate, aspectul estetic este important pentru clienții noștri, astfel încât toate elementele mecanice sunt discrete și pliază perfect materialul pe  întreaga suprafață a ferestrelor.

Atunci când vă doriți un confort sporit, alegeți calitatea și fiabilitatea jaluzelelor Abstract care au fost perfecționate de către echipa noastră în zeci de ani de experiență și pasiune. Suntem încântați să vă oferim produse de calitate ireproșabilă, confecționate din materiale de top, din țări precum Germania, Spania sau Olanda. În fabricarea acestora, utilizăm tehnologii de vârf, tăiere și adaptare cu aparatura laser și personalizare de precizie în funcție de dimensiune, design și suprafața pe care se vor monta.

Datorită execuției perfecte conform măsurătorilor oferite de clienții noștri din intimitatea căminului lor, nu este nevoie să vă deplasați până la sediul nostru pentru a le ridica, ele fiind expediate direct la ușa dumneavoastră prin curier rapid. Oricine le poate monta rapid cu minimum de cunoștințe și efort, punându-vă la dispoziție suportul nostru de la distanță. Pentru cei care doresc totuși asistența unei echipe și locuiesc în Brașov sau București, vă oferim serviciile de măsurare, consultanță și montaj la domiciliu.

Reprezentăm un brand de prestigiu și continuitate în domeniul proiectării jaluzelelor, clădit prin zeci de ani de perfecționare și inovare constantă în domeniu, cu mii de clienți mulțumiți.

Măsurători

Instrucțiuni de măsurare pentru montajul pe geam

Instructiuni de masurare pentru montajul pe perete, deasupra geamului, sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

In concluzie, sa trecem in revista cateva din cele mai importante beneficii:

-Folosim materiale textile importate de la producatori din Europa, Germania, Spania, Olanda si Polonia, chiar daca tentatia este mare sa apelam la produse din China din cauza preturilor mai mici. Dorim sa mentinem un nivel ridicat de calitate astfel incat produsele noastre sa fie durabile si rezistente in timp iar clientii sa fie multumiti si sa ne recomande mai departe.

-Capacitate logistica de import precum si de transport in orice localitate din tara, productia efectiva si confectionarea facandu-se deasemenea, doar in tara, dand de lucru atata angajatilor proprii cat si colaboratorilor externi.

-Protectie termica – bariera de aer care impiedica transferul caldurii intre incapere si exterior.


www.jaluzeleonline.ro

Galerie Foto