Jaluzele interioare din Clasa Ambition

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzele interioare din clasa ambition

Va prezentăm jaluzelele interioare din clasa Ambition, gama care aduce un design nou și care se preteaza spațiilor simple, moderne și îndrăznețe. Am încercat să redefinim clasicele jaluzele verticale pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc un produs futurist, inovator, eficient din punct de vedere al prețului, care este menit să aducă utilitate oricărui spațiu.

Un aspect tridimensional și inspirat de designerii italieni, va fi apreciat de către  familie și oaspeți, sau chiar de către clienții și partenerii de afaceri. Recomandăm plasarea acestor jaluzele în încăperile decorate în stilul modern, scandinav sau avangardist. Dacă apartamentul sau casa dumneavoastră are un aer clasic, atunci puteți opta pentru jaluzele romane.

Calitatea deosebită a jaluzelelor interioare ondulate Ambition este apreciata zi de zi de către clienți din toate orașele țării, întrucât majoritatea celor care au achiziționat produsul ne-au transmis feedback-uri pozitive legate de fiabilitatea acestora, indiferent că ne referim la material,  sistem de prindere sau la mecanism de fixare.

De ce sa alegi aceasta gama? Pentru a decora cu succes un spațiu modern și a regla eficient gradul de luminozitate din încăpere, fie că este dormitorul tău, o sufragerie moderna, bucătăria, camera copiilor, ori de un spațiu social, comercial sau de birou. Jaluzelele interioare din clasa Ambition își vor demonstra utilitatea și se vor adapta într-un mod cât mai versatil oricărui tip de cameră, oricărui tip de fereastră, dar, mai ales, acestea se vor plia pe gustul și standardele pretentiosilor.

Ajunși la aspectul materialelor, trebuie să știți că nu ne limităm la alegerile limitate pe care le găsiți în magazinele de bricolaj, ci vă punem la dispoziție ample cataloage cu sute de texturi, culori, nuanțe și tipuri de transparență, astfel încât să aveți parte de un produs durabil, de înaltă calitate și pe care să îl puteți monta cu minim de unelte și expertiză în domeniu. Asamblăm pentru dumneavoastră toate componentele astfel încât poziționarea lor în locul pe care l-ați ales să se realizeze în doi timpi și trei mișcări. Totodată, puteți alege și dimensiunea grosimii lamelelor, în funcție de intensitatea luminii care pătrunde în încăpere sau în funcție de atmosfera intimă pe care o preferați.

Colaborăm cu de la cele mai prestigioase companii europene, din țari ca Germania, Spania, Olanda și secționăm cu precizie și atenție fiecare lamelă verticală ondulată, pentru a crea modelul 3D care va frapa orice oaspete. Jaluzelele verticale ondulate din clasa Ambition sunt atât de frumoase, încât efectul creat se vede chiar și din exteriorul locuinței, biroului sau vitrinelor.

Aveți posibilitatea să separați cu succes doua spații de lucru din aceeași camera fără sa cheltuiti o avere pe proiecte de arhitectura și pe materiale de construcție. Nu va fi nevoie de echipe de meșteri pentru a aduce un plus de frumusețe și utilitate acestor spații. Este una din temele preferate de tineri și cei care vor sa confere un aer jovial camerelor și ferestrelor.

Sistemul de acționare a  fost proiectat pentru fi robust, practic și ușor de utilizat de către fiecare membru al familiei, de la cei trecuți de prima tinerețe, până la cei mici. Acesta este format în primul rând dintr-o șină suspendată de dimensiuni reduse, ce se fixează pe peretele tavanului dumneavoastră, cu un design simplificat, devenind un detaliu de bun gust.  Aplicatoarele au rolul de a susține lamelele ondulate în șină și de a le fixa cât mai ferm. Nu în ultimul rand, lănțișorul și șnurul conectate la șina, prin intermediul cărora jaluzelele au mobilitate, iar gradul de luminozitate poate fi reglat în câteva secunde.

Un alt beneficiu al jaluzelelor interioare ondulate din clasa Ambition este reprezentată de prețul avantajos.  Puteți economisi de până la de 5 ori mai puțin din tariful achiziționării unei perdele și a unei draperii. Eliminați posibilitatea de executare greșită a produsului, pe care unele ateliere de croitorie o fac, întrucât compania noastră utilizează tehnologii computerizate de tăiere cu ajutorul celui mai performant aparat laser din România.

Întreținerea jaluzelelor verticale ondulate este rapidă și facilă, ele se pot aspira sau șterge cu un pămătuf sau o lavetă umedă. Nu atrag mirosurile neplăcute, acarienii sau insectele, nu necesită spălare în mașini scumpe și la nevoie se pot înlocui individual în caz de degradare . Fiindcă nu vor intra în contact direct cu apa sau detergenții, persistența culorilor și a imprimeurilor alese este net superioară iar investiția inițială se va amortiza cu ușurință.  Este un produs potrivit familiilor cu copii mici dar și celor cu alergii la praf și substanțe chimice. Vopselele ecologice utilizate în procesul de imprimare HP, sunt 100% compatibile cu mediul înconjurător și spațiile de locuit.

Jaluzelele verticale ondulate din clasa Ambition, pe lângă faptul că aduc plus valoare aspectului estetic al locuinței Dumneavoastră, se integrează cu succes cu celelalte elemente decorative, beneficiind de o ușurință sporită în ajustare; doar le rotiti și veți primi strict gradul de lumină dorită in birou, sufragerie sau mansarda.

Puteți comanda acest produs superb telefonic sau prin intermediul site-ului, urmând ca experții noștri să vă ghideze pas cu pas pentru a lua măsurătorile corecte.

Vă livrăm rapid produsele, astfel încât ele să poată fi montate cu minimul de resurse și îndemânare chiar de Dumneavoastră. Atunci când aveți nevoie de un sfat cu privire la     culoarea, textura, materialul și densitatea jaluzelelor ondulate pe care să le alegeți, vă oferim consultanță și sfaturi profesioniste chiar și de la distanță. Ne puteți trimite o poză cu spațiile în care doriți amplasarea lor, și vom veni în întâmpinare cu variantele cele mai bune din punct de vedere vizual dar și funcțional.

Alegând compania noastră veți da naștere unui parteneriat al seriozității, prestigiului și colaborări pe termen lung. Suntem convinși că odată ce am realizat prima comanda pentru Dumneavoastră, veți reveni și pe viitor. Vă oferim suport înaintea, în timpul și după efectuarea comenzii și credem în trainicia prin calitate.

Masuratori

Realizarea masuratorilor

 

VARIANTA 1

L = dimensiunea din perete in perete din care se vor scadea 2-3 cm, aceasta doar daca se doreste pe tot peretele cu geamul.

VARIANTA 2

L= dimensiunea geamului la care se adauga cate 15-20 cm in stanga si in dreapta pentru a exista loc sa se faca plierea lamelelor textile, sa nu se adune in dreptul geamului. Aceasta daca nu se doreste pe tot peretele ci se doreste doar a se incadra geamul.

H= inaltimea din tavan in podea din care se scad 4-5 cm.

Prin urmare, sa enumeram doua dintre avantajele fundamentale:

-Gama variata de materiale si texturi pentru rolete si jaluzele, astfel ca orice gen de client reuseste sa-si gaseasca materialul potrivit si nuanta dorita. Mii si mii de texturi si culori, o bogata paleta coloristica, de la nuantele tari pana la cele pastelate. Daca vorbim de materialele cu imprimeuri, acestea se regasesc in mii de item-uri cu tema geometrica sau cu tema florala, deasemeni cu teme vintage sau moderniste, de avangarda.

-Deasemenea, componentele si accesoriile din aluminiu sau pvc care intra in alcatuirea jaluzeleleor si roletelor sunt de cea mai buna calitate, importate de la producatori de renume din UE, cu numeroase certificari, astfel ca functionalitatea produselor sa fie ireprosabila.

Galerie Foto