JALUZELE ZI NOAPTE GAMA ELEGANCE

Solicita Oferta personalizata

 Jaluzele Zi Noapte Gama Elegance

Jaluzelele zi și noapte Elegance Vertisheer reprezintă varianta cea mai potrivită pentru cei care nu vor să renunțe la ideea unei perdele și a unei draperii. Un accesoriu nou pe piața din România și din ce în ce mai solicitat de clientii care își doresc un cămin „altfel”, simplu dar cu o tehnologie avansată de fabricație.

Gama de jaluzele zi și noapte Elegance Vertisheer vine ca o nouă propunere și o investitie chibzuita în căminul dumneavoastra indiferent de tipul de încăpere, culorile și sistemul de prindere. De ce? Pentru ca am integrat 3 produse în unul singur: o perdea, o draperie și o jaluzea. Poate fi privit ca un produs multimodal, dar cu avantaje în plus venite din materialele dezvoltate în zeci de ani de perfecționare în fabricile noastre și cele ale importatorilor cu care lucram. Ne place sa personalizam orice comanda, pentru ca fiecare client și casa sunt, din fericire, diferite. Așadar va punem la dispoziție atât un catalog online cât și unul fizic. Dacă doriți sa testați calitatea sau sa vedeți cu proprii ochi nuanță spre care tinteti, va putem trimite cu plăcere diferite mostre, astfel încât să le puteți încadra în designul camerei chiar înainte ca noi sa începem proiectarea și execuția.

Consultanța pe care v-o oferim înainte de execuție este deosebit de importantă, astfel încât produsul să își îndeplinească rolul pentru care a fost conceput.  Utilitatea primara a jaluzelelor de zi și noapte vine în primul rând din nevoia de protecție față de lumina soarelui, care poate fi câteodată deranjanta. În al doilea rând, intimitatea este un drept de care va puteți bucura, alegand aceasta gama revolutionara. Reușim să acoperim întreaga fereastra și de asemenea întregul perete, din tavan pana în podea, mascand orice defecte ale peretelui sau ale ferestrei, dacă exista.

Un beneficiu pe care acest produs îl oferă casei în care locuiți este reprezentat de echilibrarea termica, pe parcursul celor patru anotimpuri. Clienții noștri constată o ameliorare a confortului termic în lunile calde de vară, prin diminuarea temperaturilor din cameră și respingerea căldurii spre exterior. Efectul este invers pe timp de iarnă , astfel încât atmosfera interioară se va simți 1-2 grade Celsius mai plăcută.

Spre deosebire de clasicele perdele sau draperii, acest produs oferă un plus de protecția împotriva razelor solare și se disting printr-o textura light dar în același timp ferma și durabilă. Se pretează mai ales spațiilor interioare de tip rezidențial și îmbracă în întregime și cu eleganță orice fereastră.

Jaluzelele zi și noapte Elegance Vertisheer sunt de tip vertical, fiind asemănătoare ca și concept cu cele de tip zebra, însă sunt preferate datorită designului mult mai cochet și curat, comportându-se ca o țesătură rezistentă și de calitate dar în același timp ca o draperie cu o buna capacitate de umbrire.

Vă recomandăm să alegeți o jaluzea verticala din această gamă datorită materialului textil transparent care se intrepatrunde cu cel opac aducând un grad de luminozitate mult mai confortabil chiar și atunci când nu este acționată. Acest material special confecționat aduce o mai mare ușurință de întreținere, nu ruginește, iar praful și impuritățile sunt eliminate cu facilitate. Prin intermediul produselor noastre premium, vă garantăm trăinicia și menținerea aceluiași aspect și utilitate mulți ani de la momentul achiziției.

Ele pot fi piesa wow din sufragerie, oferind senzația de intimitate, relaxare și răcoare. Materialul este rezistent la umiditate, eroziune și  particule de praf.

Cataloagele noastre vă prezintă sute de mostre care să vă reflecte personalitatea, gradul de intimitate dorit dar și protecția față de căldură și lumină. De la variante transparente ale căror rol de baza este cel decorativ, până la variantele blackout care vă oferă un somn odihnitor chiar și în condiții de luminozitate puternică, noi avem soluția ideala atât pentru clienții rezidențiali cât și cei business. Întâlnirea dumneavoastră de afaceri se va desfășura în condiții de maximă confidențialitate, iar angajații vor lucra mai eficient în condiții de luminozitate optimă atât proiectele bazate pe documente tiparite cât și cele digitale.

Alegand jaluzelele zi și noapte Elegance Vertisheer vă puteți configura propriul sistem de acționare, manual sau electric.  Asigurăm sisteme fiabile de acționare, proiectate pentru o durată lungă de viață și combinate precis cu designul produsului. Puteți alege să rulați jaluzeaua stanga-dreapta până la nivelul dorit sau să reglați cantitatea de lumina care pătrunde în cameră, controlând cu exactitate poziția lamelelor verticale. Pe lângă fiabilitate, aspectul estetic este important pentru clienții noștri, astfel încât toate elementele mecanice sunt discrete și pliază perfect materialul pe  întreaga suprafață a ferestrelor.

Pentru un confort superior, vă invităm să alegeți calitatea și fiabilitatea jaluzelelor care au fost perfecționate de către echipa noastră în zeci de ani de experiență și pasiune. Suntem încântați să vă oferim produse de calitate ireproșabilă, confecționate din materiale de top, din țări precum Germania, Spania sau Olanda. În fabricarea acestora, utilizăm tehnologii de vârf, tăiere și adaptare cu aparatura laser și personalizare de precizie în funcție de dimensiune, design și suprafața pe care se vor monta.

Pentru a comanda jaluzelele din aceasta gama, nu este nevoie să vă deplasați până la sediul nostru pentru a le ridica, ele fiind expediate direct la ușa dumneavoastră prin curier rapid. Oricine le poate monta rapid cu minimum de cunoștințe și efort, punându-vă la dispoziție suportul nostru de la distanță. Pentru cei care doresc totuși asistența unei echipe și locuiesc în Brașov sau București, vă oferim serviciile de măsurare, consultanță și montaj la domiciliu. Reducem la minim defectele de fabricație, datorită aparaturii de top cu precizie laser și va garantăm un produs finit de calitate superioara.

Reprezentăm un brand de prestigiu și continuitate în domeniul proiectării jaluzelelor de zi și de noapte, clădit prin zeci de ani de perfecționare și inovare constantă în domeniu, cu mii de clienți mulțumiți.

Masuratori

Ghid de masurare

VARIANTA 1

L = dimensiunea din perete in perete din care se vor scadea 2-3 cm, aceasta doar daca se doreste pe tot peretele cu geamul.

VARIANTA 2

L= dimensiunea geamului la care se adauga cate 15-20 cm in stanga si in dreapta pentru a exista loc sa se faca plierea materialului textil, sa nu se adune in dreptul geamului. Aceasta daca nu se doreste pe tot peretele ci se doreste doar a se incadra geamul.

H= inaltimea din tavan in podea din care se scad 4-5 cm.

Ca si concluzii, sa remarcam aici doua dintre cele mai hotaratoare castiguri ale acestui produs:

-Protectia copiilor—dispozitive speciale care protejeaza copiii impotriva accidentelor nedorite.

-Confectionarea poate fi facuta folosind echipamente si utilaje  de ultima generatie, astfel ca produsele rezultate sa fie de o calitate si perfectiune ridicate. In acest sens putem sa aducem in atentie echipamentul complex de taiere a materialelor textile prin intermediul tehnologiei laser. Acest utilaj asigura o prelucrare cu precizie ridicata a materialelor. Folosirea acestui echipament asigura in acelasi timp si o productivitate ridicata, inclusiv prin participarea unui singur operator, acest lucru conducand la o  reducere substantiala a preturilor produselor.

Galerie Foto