Rolete textile din Clasa Edition

Solicita Oferta personalizata

 Rolete Textile Clasa Edition

 

Roletele textile din gama Edition reprezintă un produs inovator, unic, grandios, menit să aducă o rezonanță cât mai modernă încăperii dumneavoastră. Pe lângă proprietățile multiple pe care acesta le deține, cadrul creat este unul foarte plăcut și relaxant, potrivit pentru orice tip de cameră, de la living-room, dormitor, balcon, până la spațiile sociale, comerciale ori de birou.

Calitatea produsului este una ireprosabila, de necontestat, fapt ce îl susținem mai ales din feedback-urile primite din partea clienții noștri ce s-au declarat pe deplin multumiti atât de textura materialului de confecționare, cât și de celelalte articole componente. Alegem pentru dumneavoastră cele mai fine și cele mai calitative țesături din Europa, din cadrul companiilor de renume. De acest lucru se ocupă colegii noștri specialisti in design și arhitectură, cu peste 15 ani experiență în domeniu care va promit faptul ca, fără doar și poate, roletele din gama Edition vor fi pe placul tuturor, chiar și a celor mai pretențioase persoane.  Termenul de durabilitatea al materialelor este de până la 10 ani, acest lucru datorându-se ultimelor și celor mai noi tehnologii pe care le utilizăm. Un alt aspect foarte important este faptul ca in fabrica noastră nu utilizăm nicio substanță chimică care poate provoca alergii; totul este sigur și certificat.

Modul de acţionare este pe cât de simplu de utilizat, pe atât de practic, inteligent și inovator. Din punct de vedere mecanic, roletele din gama Edition sunt mobilizate prin intermediul unui sistem alcătuit dintr-un ax metaic, de aluminiu, ce se afla în zona posterioară a roletelor. Am gândit și conceput acest lucru, astfel încât să nu poată afecta negativ aspectul vizual al produsului, ba din contra să îl completeze într-un mod cât mai elegant. Atat ridicarea, cât și coborârea roletelor textile se realizează cu o înaltă precizie, în funcție de intensitatea luminii de care aveți nevoie, manual, prin intermediul unui șnur sau lăntișor amplasate lateral. Acest lucru face ca materialul textil al roletelor să se plieze grațios în jurul ferestrei dumneavoastră.

Deținem o gamă variată de produse pentru clienții noștri, cu o multitudine de culori, modele, nuanțe, cât și diferite dimensiuni și grosimi, pentru a produce cadrul pe care vi-l doriți, indiferent că vorbim de locuința dumneavoastră, ori de spațiul de birou. Nu este greu să vă dați seama care varianta s-ar potrivi cel mai bine atat încăperii, cat și necesităților, intrucat, la solicitarea dumneavoastra, unul dintre colegii noștri experți în domeniul roletelor și al jaluzelelor vă poate livra un catalog cu întreaga gamă de produse, mostre de diferite culori, modele și nuanțe sugestive, totul pentru a elabora stilul dorit, totodată pentru a vă asigura de calitatea materialelor înainte de a le comanda.

“Dacă nu iau masuratorile corecte?” – este o întrebare pe care ne-o adresează cat mai mulți clienți de-ai noștri. Din acest motiv, am hotarat sa venim in ajutorul dumneavoastra cu un serviciu 100% gratuit ce consta în consultanta unuia dintre colegii noștri din echipa tehnica care o sa va ajute și o sa va ghideze pas cu pas, astfel incat sa masurati dimensiunile corecte ale ferestrei; așadar, veți comanda fix cantitatea de material de care aveți nevoie, nimic în plus, nimic în minus.

Roletele textile din gama Edition se pot bucura de versatiliate și când vorbim despre modul lor de montare. Aveți posibilitatea să optați fie pentru instalarea șinei în peretele tavanului, fie sa o amplasați direct pe rama geamului.

Design-ul roletelor este expresiv și modern; materialul confecționat este de tip “dublu” , adică o parte este mai intensă și mai groasă, iar o parte este mai subțire, mai aerată; acestea se pot suprapune pentru a crea efectul de umbrire mai intens sau se pot folosi individual, in funcție de cantitatea de lumină dorită. Astfel, roletele creeaza un cadru de excepție și conferă originalitate încăperii in care vă desfășurați activitățile. Garantăm faptul că fiecare persoană invitată se va declara plăcut surprinsă de atmosfera atrăgătoare din camera dumneavoastră.

Curățarea și întreținerea materialelor este foarte facilă și rapidă. Noi recomandăm clienților noștri că saptamanal să utilizeze fie o laveta umeda, fie un pămătuf ori un aspirator pentru îngrijirea roletelor. Acestea nu necesită spălare automată, întrucât, calitatea materialului este una net superioara; chiar și o pată izolată dispare cu ajutorul unei carpe imbibate in apa cu detergent lichid. Durează doar 5 minute sa le cureti și nu o să fie nevoie să astepți ore întregi pentru uscare.

Descoperă acum avantajele și splendoarea roletelor textile din gama Edition. Avem mii de clienți multumiti de design-ul, calitatea și durabilitatea acestora. Contactați-ne și vă oferim consultanță gratuită in alegerea materialului, culorii, nuantei, modelului, cât și in cadrul masuratorilor. Împreună vom găsi cele mai bune soluții potrivite atat dorintelor, cât și necesităților tale.

Masuratori

Stabilire dimensiuni si masurare pentru montajul pe geam

 

Stabilirea dimensiunilor si masurarea pentru montajul pe perete, deasupra geamului sau pe tavan

Latimea L va fi aleasa in asa fel ca produsul sa treaca suficient in stanga si in dreapta geamului ca sa acopere bine fereastra, sa nu permita luminii sa intre prin laterale, sa arate bine si sa incadreze frumos fereastra.

Inaltimea H va fi aleasa in asa fel incat, atunci cand se doreste ridicarea si  strangerea produsului la partea de sus, acest lucru sa permita deschiderea ferestrei iar la partea de jos sa nu atinga caloriferul sau alt obstacol.

In loc de epilog, sa distingem in continuare pricipalele avantaje ale acestui  produs:

-Masuratorile sunt foarte simple, orice client din orice localitate poate sa beneficieze de produsele noastre. Nu este nevoie de cunostinte speciale, tot ce este necesar fiind o ruleta sau un metru si urmarirea indicatiilor de stabilire a dimensiunilor de pe sit-ul nostru. Deasemenea suntem la dispozitia clientilor nostri pentru consultanta si indrumarea lor prin telefon atunci cand au nevoie.

-Asiguram consultanta prin telefon sau e-mail in orice problema intampinata de clientii nostri, legata de masurare, livrare, plata sau montaj.

Galerie Foto